1095 Budapest, Gát utca 21. fszt. 1. 06-70-949-6551

Bemutatkozás

Egy vállalkozás működése során gyakran előfordulhat, hogy nincs szükség fenntartani saját irodát alkalmazottakkal, berendezésekkel és mellette fizetni a bérleti díjat valamint a munkatársak bérét. Célszerű továbbá szétválasztani a magánéletet az üzlettől, az otthonunkat a vállalkozásunk székhelyétől. Így nem a lakásunkra érkeznek a céges telefonok, levelek valamint a hatóságok képviselői hanem székhelyszolgálat veszi át ezt a szerepet.

Cégünk olyan vállalkozóknak, mikró- és kisvállalkozásoknak kínál székhelyszolgáltatást, akik vállalkozásuk ügymenetére, építésére koncentrálnak és kevés idejük marad a napi feladatok elvégzésére. Szolgáltatásaink leveszik a válláról a terheket, így több ideje és energiája marad vállalkozása fejlesztésére, hiszen biztosítunk mindent, ami vállalkozása gördülékeny működéséhez szükséges. Nem kell naponta postára mennie, havonta többször könyvelőhöz, ügyvédhez járnia. Vidéki ügyfeleinknek ez különösen fontos, hisz a budapesti székhely cím mellett, sok felesleges utazástól és költségtől kíméljük meg őket.

A székhelyszolgálat már a kezdetektől segíti vállalkozását. Könyvelőirodánk teljes körű könyvelést és könyvviteli szolgáltatást nyújt, ami tartalmazza a számlák feldolgozásán túl a bevallások elkészítését és benyújtását a hivatalos szervek felé, valamint üzletviteli tanácsadást, adó minimalizálást és képviseletet. Irodánk komplex adminisztrációs szolgáltatást nyújt, melynek keretében fogadjuk telefonjait, kezeljük levelezését, valamint irodát és tárgyalót biztosítunk önnek és partnereinek. Kiegészítő szolgáltatásaink magukba foglalják weboldala regisztrálását, elkészítését és elhelyezését, hogy vállalkozása mindenki számára elérhető legyen.

Székhely-Sprint Kft. - Cégalapítás, könyvelés, székhelyszolgálat

Tovább a kategóriában: Partnereink »

Székhely-Sprint Kft.
Cégalapítás, könyvelés, székhelyszolgálat

Cégalapítás, cégmódosítás, könyvelés, székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat