1095 Budapest, Gát utca 21. fszt. 1. 06-70-949-6551

Szerződéskötés

Szerződéskötés új cég esetén

Amennyiben új cégét nálunk szeretné alapítani töltse ki a Megrendelés » Cégalapítás, valamint a Megrendelés » Székhelyszolgáltatás menüpont alatt található űrlapokat a tervezett cég adataival és az igényelt szolgáltatásokkal. A megadott adatok alapján ügyvédi irodánk előkészíti a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat valamint előkészítjük a székhelyszolgáltatáshoz szükséges szerződését.

Telefonon előre egyeztetett időpontban irodánkban írjuk alá a szerződést és adjuk ki a székhely befogadó nyilatkozatot. Ezt követően az ügyvédi irodában kerül sor a cégalapításhoz szükséges dokumentumok aláírására.

Szerződéskötéskor hozza magával az alábbi okmányokat:

  • Személyi igazolvány, lakcím kártya és adókártya

Cégalapításkor minden tagnak jelen kell lennie és az alábbi okmányok szükségesek:

  • Személyi igazolvány, lakcím kártya és adókártya

Abban az esetben ha a cégalapítást saját ügyvédje készíti elő, elegendő csak a székhelyszolgáltatást megrendelnie és a szerződés aláírása után a kiadott székhely befogadó nyilatkozattal tudják a cégalapítást megkezdeni.


Szerződéskötés meglévő cég esetén

Töltse ki a Megrendelés » Székhelyszolgáltatás menüpont alatt található űrlapot cége adataival és az igényelt szolgáltatásokkal. A megadott adatok alapján előkészítjük a szerződését és így Önnek csak alá kel írnia azokat egy előre egyeztetett időpontban.

Telefonon előre egyeztetett időpontban irodánkban írjuk alá a szerződést. Igény esetén Budapesten belül kiszállunk, hogy Önnél írjuk alá a szerződést.

Szerződéskötéskor hozza magával az alábbi dokumentumokat:

  • Személyi igazolvány, lakcím kártya és adókártya
  • Eredeti aláírásí címpéldány
  • Társasági szerződés vagy cégkivonat

A szerződéskötést követően kiadunk egy székhely befogadó nyilatkozatot ami alapján a cégmódosítás elindítható. Önnek ezután be kell jelenteni a székhely változást a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál, amely kiállítja a megfelelő dokumentumokat.


Tovább a kategóriában: « Letöltések Hatályos jogszabályok »

Székhely-Sprint Kft.
Cégalapítás, könyvelés, székhelyszolgálat

Cégalapítás, cégmódosítás, könyvelés, székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat